tag:blogger.com,1999:blog-4926311420702799777.post6893847784071643112..comments2024-03-03T20:55:42.453+09:00Comments on Świat od podszewki: Deep fried Abalone 전복 on a Bed of Seaweed served with Barley ®. Światodpodszewkihttp://www.blogger.com/profile/02763919011971310804noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4926311420702799777.post-62416916690171108932014-06-26T12:54:53.572+09:002014-06-26T12:54:53.572+09:00Witam ! Tu babska część bloga.
Mięsko przypomina ...Witam ! Tu babska część bloga. <br />Mięsko przypomina w smaku ostrygi a w konsystencji jest dużo miększe niż kalmary, <br />ale twardsze niż ostryga. <br />Przypomina najbardziej francuskie Escargot's.<br />Światodpodszewkihttps://www.blogger.com/profile/02763919011971310804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926311420702799777.post-21118472530428941122014-06-26T05:42:33.093+09:002014-06-26T05:42:33.093+09:00Abalone... znam z od strony muszli ;) biżuteria, m...Abalone... znam z od strony muszli ;) biżuteria, macica perłowa..., a czy "mięsko" przypomina może trochę kalmary? Egzotyka i polskie klimaty :) to lubię :)Sprawdzona Kuchniahttp://sprawdzonakuchnia.plnoreply@blogger.com